Product Design

Officiell partner till Blink Services

All Binary inkluderades i samband med Smart City Conference i slutet av september som officiell partner till Blink Services. Vi ser fram emot att kunna skapa värdefulla gemensamma erbjudanden med Blink för att driva utvecklingen av den smarta staden i Sverige.

I samband med vårt deltagande på Smart City Conference i Göteborg 20-21 september  blev det klart att vi nu är officiell partner till Blink Services, vilket vi är glada för. Blink Services driver på utvecklingen av den smarta staden i Sverige och vi ser fram emot att göra flera gemensamma projekt framöver.

”Blink investerar och satsar verkligen för att den smarta staden ska kunna hända på riktigt. Det innebär att de svenska städerna kan ligga i framkant vad gäller nya typer av IoT-lösningar. Sensorerna blir allt billigare och invånare och anställda är digitalt mogna, men det som tidigare saknats har varit nätverket att skicka sensordata med bra räckvidd, låg kostnad och låg strömförbrukning. Vi är stolta att få bidra till denna revolution”

Tomas Sareklint

Blink Services är ett privat spännande alternativ till Stadshubbsalliansen som vi sedan tidigare samarbetar med. Att jobba med Blink Services är ett väldigt snabbt sätt för en stad att få igång ett sensornät baserat på tekniken LoRa-WAN. För oss blir partnerskapet ett kvitto på att det vi gör ligger väl i linje med vad Sveriges smarta städer behöver.

Se tidigare inlägg för kategorin Senseview

God Jul 2023

God Jul, från oss alla på All Binary till er alla! Tack för ett fantastiskt 2023, nu samlar vi krafter och ser fram emot ett ännu bättre 2024
SenseView

Spännande nya användningsområden för Senseview i den uppkopplade staden

Product DesignSenseview användningsområdenMed SenseView som motor springer flera av våra kunder...

SenseView + ArcGIS (ESRI) integration

All Binary gör integration mellan SenseView och ArcGIS för att enklare möjliggöra sensordata rakt in i de kommunala systemen.

AR • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary

Augumented Reality i SenseView

Product DesignWOW-Demo i SENSEVIEWVi tycker det är viktigt att leva som vi lär. Därför fortsätter...

Alphalab – vårt koncept för att accelerera tidig produktutveckling

Är ni ett produktbolag (digitalt eller kombo fysisk produkt/digital koppling) som vill vidareutveckla eller nyutveckla en produktidé?

Sensorer på livboj • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary

Besök i Höganäs

Besök i Höganäs – den smarta kommunen

Lansering av SenseView Services

All Binary renodlar vårt erbjudande och centrerar det kring vår experimentplattform SenseView.

IOT inom svenskt jordbruk – en studie

Johan har undersökt innovationspotentialen, hur IOT kan göra jordbruket mer hållbart. Det här var en del av All Binary.

Nu lanserar vi SenseView

SenseView finns till för att gapet mellan potentialen och nuläget ska kunna minska, gällande genomföra förbättringsprojekt med (IoT).

Propeller Prize 2019 – resultat och lärdomar

I förra veckan gick innovationstävlingen Stena Line Propeller Prize av stapeln i samband med Innovation Day i Karlskrona