Vi är All Binary

All Binary består av ett starkt team seniora experter som under tio år byggt upp en bred produktportfölj i ständig utveckling. Vi älskar att förverkliga idéer som kräver kundförståelse, mjukvaruutveckling, användargränssnitt, hårdvara och kreativa lösningar. Vi driver ett antal egna produkter och affärsområden men erbjuder även vår kompetens i konsultform vid behov. Hör av dig eller kom förbi vårt huvudkontor i Karlskrona.

Eric Anderbjörk

Eric Anderbjörk

VD

+46 (0)706 20 01 07
eric.anderbjork@allbinary.se

Tomas Sareklint

Tomas Sareklint

Kreativ ingenjör och grundare

+46 (0)703 65 07 85
tomas.sareklint@allbinary.se

Eva Johnston

Eva Johnston

Affärsutvecklare

+46 (0)760 22 98 90
eva.johnston@allbinary.se

Hampus Andersson

Hampus Andersson

Affärsutvecklare

+46 (0)760 22 61 62
hampus.andersson@allbinary.se

Fritjof Cavallin

Fritjof Cavallin

Affärsutvecklare

+46 (0)70 431 45 05
fritjof.cavallin@allbinary.se

Lediga jobb

Det är viktigt för oss att leverera värde till våra kunder och en avgörande komponent är att varje individ känner ägarskap och delaktighet i utvecklingen. Vi jobbar i team och delar upp arbetet så att den som är mest lämpad tar mest ansvar.

Vårt huvudkontor ligger i Karlskrona men vi har ett antal medarbetare som är baserade på andra geografiska platser. Våra digitala arbetsprocesser och fokus på autonomi och eget driv möjliggör distribuerade team där varje individ har en avgörande roll i helheten.

Vi letar oftast efter nya medarbetare. Kolla in jobben nedan, eller skicka in en spontanansökan till jobbamedoss@allbinary.se.

Senior Systemutvecklare

Vi letar efter någon som vill komplettera vårt redan seniora utvecklingsteam. Du kommer få en nyckelroll i bolaget. Älskar du att bygga och strukturera eleganta lösningar på knepiga tekniska problem? Du har antagligen flera sidoprojekt i bagaget utöver dina yrkesmässiga erfarenheter för att du inte kan låta bli att bygga saker trots att du är ledig. Du har lång erfarenhet inom exempelvis Go eller Javascript. Du är duktig på Linux, Docker och PostgreSQL och har säkert också jobbat med Kubernetes.

Kombinerat med din gedigna erfarenhet tar du dig an nya problem och är inte rädd för att kavla upp armarna för att dyka ner i svåra problem. Du är nyfiken på nya metoder, teknologier och experimenterar gärna för att hålla dig i ständig utveckling. Tidigare erfarenhet av att driva eget bolag eller jobba i ett startup-team är meriterande.

Känner du igen dig, hör av dig på SWutvecklare@allbinary.se 

Projektledare med utvecklarbakgrund

Vi hoppas hitta dig som har rejäl erfarenhet av programmering och programvaruprojekt men kommit på att planering och kommunikation är det du vill jobba med framåt. Du kommer ansvara både för interna och externa utvecklingsprojekt och stöttar vårt utvecklingsteam till att leverera hög kvalitét i enhetlighet med det uppsatta schemat. God känsla för kommunikation och teamutveckling är avgörande men också förståelse för de tekniska utmaningar som ett komplext utvecklingsprojekt innebär. Du växlar sömlöst mellan detaljer och översiktsvyer och har erfarenhet av LEAN och SCRUM som utvecklingsprocesser.

Känner du igen dig, hör av dig på planmaster@allbinary.se 

Servicetekniker / hårdvaruhantering

Vi hanterar en hel del hårdvara som både behöver servas men också packas, levereras, uppgraderas eller provisioneras. Rollen innebär kundkommunikation, kontakt med leverantörer, hantering av skärmar, ramar, sensorer och annan hårdvara.

Skulle det passa dig, hör av dig på brydport@allbinary.se