Product Design

De 17 globala utvecklingsmålen – och hur IOE kan bidra

Hur kan vi tillsammans bidra till att jorden blir en bättre plats att leva på? Med avstamp i FNs globala mål för hållbar utveckling vill vi aktivt välja projekt som bidrar till ett eller flera av dessa mål.

”Lösningar och produkter som inte har hållbarhet  i fokus, är by definition ohållbara”

Stefan Hyttfors

2o15 antog FN och de 193 medlemsländerna 17 mål för hållbar utveckling. Detta är något som kommer påverka oss alla och något som vi alla behöver förhålla oss till. Vi på All Binary vill specifikt se till att bidra till flera av dessa mål med en kombination av både teknik och förändringsledning. Istället för att reaktivt vänta på att någon annan ska lösa världens problem, vill vi aktivt se till att med våra projekt bidra till flera av de 17 målen.

Därför kommer vi filtrera kommande projekt genom vårt nya ”FN-filter”. Om ett projekt inte på något sätt bidrar till FNs utvecklingsmål, kommer vi med stor sannolikhet inte ta oss an det. Hans Rosling, som tragiskt dog nyligen gjorde en populär genomgång av de 17 utvecklingsmålen i nyhetsmorgon i augusti 2015. Du hitta den här. Denna genomgång rekommenderas starkt. Vilka mål jobbar ni med och har ni förslag på hur kombinationen teknik och förändringsledning skulle hjälpa er till nästa steg? Hör av er så kanske vi kan hjälpas åt att bygga en bättre framtid!

Se tidigare inlägg för kategorin Senseview

God Jul 2023

God Jul, från oss alla på All Binary till er alla! Tack för ett fantastiskt 2023, nu samlar vi krafter och ser fram emot ett ännu bättre 2024
SenseView

Spännande nya användningsområden för Senseview i den uppkopplade staden

Product DesignSenseview användningsområdenMed SenseView som motor springer flera av våra kunder...

SenseView + ArcGIS (ESRI) integration

All Binary gör integration mellan SenseView och ArcGIS för att enklare möjliggöra sensordata rakt in i de kommunala systemen.

AR • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary

Augumented Reality i SenseView

Product DesignWOW-Demo i SENSEVIEWVi tycker det är viktigt att leva som vi lär. Därför fortsätter...

Alphalab – vårt koncept för att accelerera tidig produktutveckling

Är ni ett produktbolag (digitalt eller kombo fysisk produkt/digital koppling) som vill vidareutveckla eller nyutveckla en produktidé?

Sensorer på livboj • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary

Besök i Höganäs

Besök i Höganäs – den smarta kommunen

Lansering av SenseView Services

All Binary renodlar vårt erbjudande och centrerar det kring vår experimentplattform SenseView.

IOT inom svenskt jordbruk – en studie

Johan har undersökt innovationspotentialen, hur IOT kan göra jordbruket mer hållbart. Det här var en del av All Binary.

Nu lanserar vi SenseView

SenseView finns till för att gapet mellan potentialen och nuläget ska kunna minska, gällande genomföra förbättringsprojekt med (IoT).

Propeller Prize 2019 – resultat och lärdomar

I förra veckan gick innovationstävlingen Stena Line Propeller Prize av stapeln i samband med Innovation Day i Karlskrona