Product Design

Inca- Installation av hårdvara i bussar

Håll reda på vilken utrustning som är installerad i bussen och skicka ärenden till installatörer genom det molnbaserade verktyget InCa.

Details

15 Mars, 2019

Kategori

Se fler inlägg för
Transport

Kollektivtrafikens bussar innehåller mängder av hårdvara såsom kortläsare, bankkortsterminal, skrivare och åtskillig mer utrustning. All Binary har tillsammans med Jönköpings länstrafik utvecklat det molnbaserade ärendesystemet InCa. Med hjälp av InCa kan administratören som planerar installation eller reparation av bussarnas utrustning skicka ärenden till entreprenören som skall utföra ärendet. Entreprenören mottager uppdraget i en webbapp på sin padda eller telefon, utför uppdraget och klarställer det genom att skicka tillbaka ärendet till administratören.

Ny utrustning som installeras i bussen sparas i InCa och alla ärenden loggas för att senare kunna föra statistik på reparationer, apparatur med mera.

Se tidigare inlägg för kategorin Transport

Mobilix_mobilapp_118

Mobilix Mobilapp!

Omskrivning av Mobilix MobilApp blir verklighet! Nu omvandlar utvecklarteamet för AllBinary Transport mobilappen från APK till PWA!

Kollektivtrafikdagen 16:e Maj

Kollektivtrafikdagen den 16:e Maj, så hör gärna av dig eller hälsa på mig om du/ni också ska dit!
AllBinary Transport besöker mässan!

Anslag 2.0

Ett rejält omtag om ANSLAG 2.0 sker just nu! Vi plockat in ny funktionalitet på kunders begäran. En stor systemuppdatering görs av All Binary

Mobilix_mobilapp_118

Mobilix Mobilapp

Mobilix Mobiluppdatering med systemuppdateringar och förbättringar i backend har genomförts av All Binary och levererats till användarna!

God Jul 2023

God Jul, från oss alla på All Binary till er alla! Tack för ett fantastiskt 2023, nu samlar vi krafter och ser fram emot ett ännu bättre 2024

DPK2023

DPK2023

Nu är det äntligen dags för DPK2023, Transport All Binary. Välkomna! Vi presentera nyheter för våra systemapplikationer med mera!

IWA3 Ny Design

Nytt Gränssnitt IWA3

Nytt användargränssnitt släppt i IWA3. All Binary har vidareutvecklat och tagit fram ny funktionalitet.

Mobilix

Mobilix uppdateringar för användarupplevelse

Förbättrad användarupplevelse i Mobilix! Förbättrad funktionalitet utifrån våra användares upplevelse av Hållplatsverktyget!

INsight All Binary AllBinary

INsight

INsight – en visuell förståelse av pendlingsmönster & demografi över hela Sverige. En proudkt av All Binary Transport.

Mobilix updatering

Mobilix förbättringar

Förbättrad funktionalitet i användargränssnittet och buggfix för ökad stabiltet i Desktop och Mobilapplikationen Mobilix.