Product Design

IWA3: omtag Gränssnitt

IWA3 

IWA3 är en systemapplikation utvecklad av företaget All Binary. Applikationen använder sig av SCB data som generera visuell analys för att ge användarna möjlighet att skapa sig en förståelse för statistiken.

IWA3 Ny Design

IWA3 Design uppfräschning!

AllBinary, en ledande leverantör av lösningar och systemintegration, erbjuder trafikutvecklare och planerare ett kraftfullt verktyg för att förbättra kollektivtrafiken – IWA3. Verktyget ger en unik visualisering av pendlingsdata och demografi på karta och används för att skapa infrastrukturunderlag samt analysera pendlingsmönster.

IWA3 är ett utmärkt val för organisationer såsom regioner, kommuner, och myndigheter men kan också användas av företag som vill utforska befolkningsdata och pendlingsmönster.

Ny menydesign 

Vi har placerat en ikon för att snabbt komma till Dashboard så du kan byta systemapplikation. Det här är bara ett första steg, för att kunna få igenkänning mellan våra systemapplikationer. Dina egna användaruppgifter finns med drop down meny längst uppe till höger numera i öppningsvyn. Här finns även språkval.

IWA logotyp • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary
IWA3 Dashboard

Grafiska symboler för olika typer av markeringar i Demografi

För att visualisera vilken markeringstyp  som har gjorts har vi nu ikoner i drop-down menyn men även i listan för gjorda markeringar.

IWA3 grafiskt

Tabelldesign har fått uppfräschning

Här syns det kanske inte lika väl, men tabellerna i IWA3 har faktiskt fått ett design-omtag också. Det är visserligen små skillnader som syns med blotta ögat, men koden under huven har fått sig ett ordentligt omtag.

Implementationen för hur tabellerna visualiserats och presenterats har därmed fått sig ett omtag. 

IWA3 demografi

Grafiska symboler även i IWA3 Pendling

Även i IWA3 pendling har vi nu ikonder för vilken markeringstyp som har valts!

Kom ihåg att man numera kan använda pendlingsrutorläget för att få detaljerad förståelse för resemönster.

IWA3 pendling

Under huven

Utöver det som vi lyft upp för användaren, har vi även gjort en hel del systemuppdateringar i backend, underhåll, funktionalitet och prestationsförbättringar. Det är minst lika viktigt för att kunna fullfölja vårt uppdrag med att leverera långsiktiga lösningar för transport och samhällsstrategiska systemapplikationer.

Se tidigare inlägg för kategorin Transport

Mobilix_mobilapp_118

Mobilix Mobilapp!

Omskrivning av Mobilix MobilApp blir verklighet! Nu omvandlar utvecklarteamet för AllBinary Transport mobilappen från APK till PWA!

Kollektivtrafikdagen 16:e Maj

Kollektivtrafikdagen den 16:e Maj, så hör gärna av dig eller hälsa på mig om du/ni också ska dit!
AllBinary Transport besöker mässan!

Anslag 2.0

Ett rejält omtag om ANSLAG 2.0 sker just nu! Vi plockat in ny funktionalitet på kunders begäran. En stor systemuppdatering görs av All Binary

Mobilix_mobilapp_118

Mobilix Mobilapp

Mobilix Mobiluppdatering med systemuppdateringar och förbättringar i backend har genomförts av All Binary och levererats till användarna!

God Jul 2023

God Jul, från oss alla på All Binary till er alla! Tack för ett fantastiskt 2023, nu samlar vi krafter och ser fram emot ett ännu bättre 2024

DPK2023

DPK2023

Nu är det äntligen dags för DPK2023, Transport All Binary. Välkomna! Vi presentera nyheter för våra systemapplikationer med mera!

Mobilix

Mobilix uppdateringar för användarupplevelse

Förbättrad användarupplevelse i Mobilix! Förbättrad funktionalitet utifrån våra användares upplevelse av Hållplatsverktyget!

INsight All Binary AllBinary

INsight

INsight – en visuell förståelse av pendlingsmönster & demografi över hela Sverige. En proudkt av All Binary Transport.

Mobilix updatering

Mobilix förbättringar

Förbättrad funktionalitet i användargränssnittet och buggfix för ökad stabiltet i Desktop och Mobilapplikationen Mobilix.

allpay_betalsystem_bob_integration_allbinary

Snart kommer ALLPAY 2

Snart uppdaterar vi med ny funktionalitet i AllPay 2