Product Design

MOBILIX MOBILAPP FÖRBÄTTRINGAR

Omskrivning av Mobilix MobilApp blir verklighet! Nu omvandlar utvecklarteamet för AllBinary Transport mobilappen från APK till PWA!

Systemuppdatering för Mobil app
AllBinary har påbörjat en omskrivning från APK till PWA i vår systemapplikation Mobilix Ärendehantering och hållplatsinventering. 

Det låter kanske inte så märkvärdigt, men internt på All Binary har vi haft en första demo och förändringen är markant, både i prestanda och hastighet.

Fler buggfixar åtgärdade genom er feedback!
Nu när vi arbetar med omskrivningen till PWA så har vi självklart inkluderat många funktionsförbättringar som ni användare och entreprenörer har tagit upp i diskussioner och på möten. 

Mobilix är en stabil och pålitlig systemapplikation som nu blir ännu bättre, en användarvänlig design, ett smidigt hållplatsverktyg som tar hand om ärendehantering, inventering, tillsyn och mycket mer!

Mobilix_mobilapp_118

Vill du veta mer om Mobilix

Hör av dig till någon av våra affärsutvecklare så lotsar vi dig rätt!

Se tidigare inlägg för kategorin Transport

Kollektivtrafikdagen 16:e Maj

Kollektivtrafikdagen den 16:e Maj, så hör gärna av dig eller hälsa på mig om du/ni också ska dit! AllBinary Transport besöker mässan!

Anslag 2.0

Ett rejält omtag om ANSLAG 2.0 sker just nu! Vi plockat in ny funktionalitet på kunders begäran. En stor systemuppdatering görs av All Binary

Mobilix_mobilapp_118

Mobilix Mobilapp

Mobilix Mobiluppdatering med systemuppdateringar och förbättringar i backend har genomförts av All Binary och levererats till användarna!

God Jul 2023

God Jul, från oss alla på All Binary till er alla! Tack för ett fantastiskt 2023, nu samlar vi krafter och ser fram emot ett ännu bättre 2024

DPK2023

DPK2023

Nu är det äntligen dags för DPK2023, Transport All Binary. Välkomna! Vi presentera nyheter för våra systemapplikationer med mera!

IWA3 Ny Design

Nytt Gränssnitt IWA3

Nytt användargränssnitt släppt i IWA3. All Binary har vidareutvecklat och tagit fram ny funktionalitet.

Mobilix

Mobilix uppdateringar för användarupplevelse

Förbättrad användarupplevelse i Mobilix! Förbättrad funktionalitet utifrån våra användares upplevelse av Hållplatsverktyget!

INsight All Binary AllBinary

INsight

INsight – en visuell förståelse av pendlingsmönster & demografi över hela Sverige. En proudkt av All Binary Transport.

Mobilix updatering

Mobilix förbättringar

Förbättrad funktionalitet i användargränssnittet och buggfix för ökad stabiltet i Desktop och Mobilapplikationen Mobilix.

allpay_betalsystem_bob_integration_allbinary

Snart kommer ALLPAY 2

Snart uppdaterar vi med ny funktionalitet i AllPay 2