Product Design

Ökad stABILITET
MOBILIX FÖRBÄTTRINGAR

MOBILIX

All Binary har vidareutvecklat både Mobilappen där vi precis innan semestern gjorde en ny release, men även förbättringar i i Desktopvyn för administratörer och användare.

 

Kategori

Se fler inlägg för
Transport

Mobilix updatering

Mobilix mobilapp

 


Mobilix, Hållplatsverktyg har fått en hel del små och stora förbättringar, då vi kontinuerligt lyssnar på användarfeedback och investerat i buggfixar och förbättringar i både UX/UI-gränssnittet och backend.

En väl fungerande mobilapplikation är nyckeln till en positiv användarupplevelse. Genom att lyssna på användarnas rapporter har Mobilix-teamet identifierat och åtgärdat buggar och fel som kan ha påverkat applikationens prestanda. De senaste buggfixarna garanterar en mer stabil och pålitlig systemapplikation.

Nu är alla inventeringsalternativ expanderande för att underlätta för användaren att fylla i. Självklart går det fortfarande att stänga några av alternativen.

Det här är ett exempel på små justeringar som i längden både kommer att spara tid och underlätta inventeringen i entreprenörernas vardag.

Mobilix logotyp • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary
Mobilix_mobilapp_118

Förbättrat UX/UI-gränssnitt

 

Ett smidigt och lättanvänd gränssnitt är avgörande för att locka användare och hålla dem engagerade. Med användarnas behov i åtanke har Mobilix investerat i omfattande förbättringar i UX/UI-designen. Den nya designen i Mobilix är modern, intuitiv och fokuserad på att ge användarna enklare navigering och snabbare tillgång till funktioner.

Mobilix updatering

Mobilix har verkligen lyft upp nivån för systemapplikationer genom sina senaste buggfixar och förbättringar i UX/UI-gränssnittet. Med en stabil och pålitlig applikation, tillsammans med en modern och användarvänlig design, ett smidigt hållplatsverktyg som tar hand om ärendehantering, inventering, tillsyn och mycket mer! 

Se tidigare inlägg för kategorin Transport

Mobilix_mobilapp_118

Mobilix Mobilapp!

Omskrivning av Mobilix MobilApp blir verklighet! Nu omvandlar utvecklarteamet för AllBinary Transport mobilappen från APK till PWA!

Kollektivtrafikdagen 16:e Maj

Kollektivtrafikdagen den 16:e Maj, så hör gärna av dig eller hälsa på mig om du/ni också ska dit!
AllBinary Transport besöker mässan!

Anslag 2.0

Ett rejält omtag om ANSLAG 2.0 sker just nu! Vi plockat in ny funktionalitet på kunders begäran. En stor systemuppdatering görs av All Binary

Mobilix_mobilapp_118

Mobilix Mobilapp

Mobilix Mobiluppdatering med systemuppdateringar och förbättringar i backend har genomförts av All Binary och levererats till användarna!

God Jul 2023

God Jul, från oss alla på All Binary till er alla! Tack för ett fantastiskt 2023, nu samlar vi krafter och ser fram emot ett ännu bättre 2024

DPK2023

DPK2023

Nu är det äntligen dags för DPK2023, Transport All Binary. Välkomna! Vi presentera nyheter för våra systemapplikationer med mera!

IWA3 Ny Design

Nytt Gränssnitt IWA3

Nytt användargränssnitt släppt i IWA3. All Binary har vidareutvecklat och tagit fram ny funktionalitet.

Mobilix

Mobilix uppdateringar för användarupplevelse

Förbättrad användarupplevelse i Mobilix! Förbättrad funktionalitet utifrån våra användares upplevelse av Hållplatsverktyget!

INsight All Binary AllBinary

INsight

INsight – en visuell förståelse av pendlingsmönster & demografi över hela Sverige. En proudkt av All Binary Transport.

allpay_betalsystem_bob_integration_allbinary

Snart kommer ALLPAY 2

Snart uppdaterar vi med ny funktionalitet i AllPay 2