Product Design

IWA3 • PENDLINGSRUTOR

Ny funktionalitet i nya IWA3!

IWA3 har nu fått utökat stöd för att utforska ”pendlingsrutor” på ett mer innovativt sätt.

Det gör datan för demografi och samhällsplanering genom att titta på hur inpendling, eller utpendling för kollektivtrafiken än mer kraftfull!

IWA3 • Pendling • Demografi • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary

IWA3

SCB data är uppbyggt om 250 meters rutor. IWA3 ger användaren ett kraftfullt verktyg att själv rita ut egna områden och linjedragningar, eller som här klicka på en redan skapad ”ort” för att se hur relationerna ser ut.

De rutor som kommer upp visar befolkningspendling, så nu visualisera IWA3 ännu mer skräddarsytt var reser och gör det enklare för samhällsplanering och trafikplanering att få överblick.

IWA3 pendlingsrutor

Ytterligare funktionalitet planeras in under hösten 2022, men innan dess har vi hunnit med flera kundmöten där vi informerat om ny funktionalitet och fått feedback på hur vi kan finjustera ytterligare!

Vi vidareutvecklar tillsammans med våra kunder
IWA3 är under ständig utveckling, vårt fantastiska samarbete och dialog med våra kunder kommer snart så nya frön till vidareutveckling och förbättring av våra produkter.

Genom dialogen med våra kunder kan vi till viss del också göra anpassningar för specifika behov hos våra trafikhuvudmän. 

VL logotyp • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary

Se tidigare inlägg för kategorin Transport

Mobilix_mobilapp_118

Mobilix Mobilapp!

Omskrivning av Mobilix MobilApp blir verklighet! Nu omvandlar utvecklarteamet för AllBinary Transport mobilappen från APK till PWA!

Kollektivtrafikdagen 16:e Maj

Kollektivtrafikdagen den 16:e Maj, så hör gärna av dig eller hälsa på mig om du/ni också ska dit!
AllBinary Transport besöker mässan!

Anslag 2.0

Ett rejält omtag om ANSLAG 2.0 sker just nu! Vi plockat in ny funktionalitet på kunders begäran. En stor systemuppdatering görs av All Binary

Mobilix_mobilapp_118

Mobilix Mobilapp

Mobilix Mobiluppdatering med systemuppdateringar och förbättringar i backend har genomförts av All Binary och levererats till användarna!

God Jul 2023

God Jul, från oss alla på All Binary till er alla! Tack för ett fantastiskt 2023, nu samlar vi krafter och ser fram emot ett ännu bättre 2024

DPK2023

DPK2023

Nu är det äntligen dags för DPK2023, Transport All Binary. Välkomna! Vi presentera nyheter för våra systemapplikationer med mera!

IWA3 Ny Design

Nytt Gränssnitt IWA3

Nytt användargränssnitt släppt i IWA3. All Binary har vidareutvecklat och tagit fram ny funktionalitet.

Mobilix

Mobilix uppdateringar för användarupplevelse

Förbättrad användarupplevelse i Mobilix! Förbättrad funktionalitet utifrån våra användares upplevelse av Hållplatsverktyget!

INsight All Binary AllBinary

INsight

INsight – en visuell förståelse av pendlingsmönster & demografi över hela Sverige. En proudkt av All Binary Transport.

Mobilix updatering

Mobilix förbättringar

Förbättrad funktionalitet i användargränssnittet och buggfix för ökad stabiltet i Desktop och Mobilapplikationen Mobilix.