Product Design

SÖDERMANLAND + Mobilix = Sant

Kollektivtrafikens hållplatser är det resenären först kommer i kontakt med vid bussresor, och en bra erfarenhet av hållplatsen är en viktig del för att resan skall upplevas positivt. 

Kategori

Transport

Analys

Södermanland var för flera år sedan först ut att arbeta med systemapplikationen SOME från All Binary, vårt första hållplatsinventeringssystem. Vi är både stolta och glada att presentera uppföljaren MOBILIX 1.0 som vi utvecklat till ett ännu bättre hållplatsverktyg. Den nya android mobilappen för Mobilix gör det möjligt för utförare att ta sig an uppdrag eller utföra tillsyn. 

Mobilix logotyp • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary

Hållplatsverktyget Mobilix innehåller möjligheter att söka upp hållplatser inom vilket område som helst: linje, tätort, kommun etc, sedan filtrera på de parametrar man önskar och i en mängd olika kombinationer. Resultatet visas i en tabell eller översiktskarta, och varje hållplatsid leder till en översiktsvy över hållplatsen med de bilder som tagits, antal påstigande och inventerade parametrar. I kombination med ett kraftfullt ärendehanteringssystem är Mobilix redo för sina första uppdrag.

Mobilix mockup på laptop • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary

All Binary vann upphandlingen för Hållplatsverktyget för Sörmlandstrafiken och är stolta över att på nytt kunna utveckla ett inventerings och ärendehanteringssystem för busshållplatser.

 

VÄLKOMNA till MOBILIX 1.0

Sörmlandstrafiken logotyp • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary

Related projects