Product Design

hämta.99 – en app för säker samåkning

All Binary utvecklar tillsammans med Blekingetrafiken en app – samåkning i kollektivtrafikens region.

Details

25 Januari, 2018

Kategori

Se fler inlägg för
Transport

Appen skall hjälpa dess användare att komma över den tröskel som kan finnas för att ta steget till samåkning till barnens fotbollsträning, jobbet, stormarknaden etc. En viktig faktor för att bilresenärer skall välja att resa tillsammans verkar vara trygghet, och med hjälp av en app med registrerade utövare ökar chansen för tänkbara samåkare.

Utvecklingen av appen sker med agil arbetsmetodik. Rörligheten och flexibiliteten gör att vi kan fokusera på affärsnytta men även möjligheten att förändra projektet efterhand på ett strukturerat sätt. Arbetet genomförs i fasta tidsboxar – sprints. Målsättningen är att leverera testade och användbara delresultat ofta, vilket drastiskt minskar risker och konsekvenser eftersom problem upptäcks tidigt, både av beställare och utvecklare.

Se tidigare inlägg för kategorin Transport

Mobilix_mobilapp_118

Mobilix Mobilapp!

Omskrivning av Mobilix MobilApp blir verklighet! Nu omvandlar utvecklarteamet för AllBinary Transport mobilappen från APK till PWA!

Kollektivtrafikdagen 16:e Maj

Kollektivtrafikdagen den 16:e Maj, så hör gärna av dig eller hälsa på mig om du/ni också ska dit!
AllBinary Transport besöker mässan!

Anslag 2.0

Ett rejält omtag om ANSLAG 2.0 sker just nu! Vi plockat in ny funktionalitet på kunders begäran. En stor systemuppdatering görs av All Binary

Mobilix_mobilapp_118

Mobilix Mobilapp

Mobilix Mobiluppdatering med systemuppdateringar och förbättringar i backend har genomförts av All Binary och levererats till användarna!

God Jul 2023

God Jul, från oss alla på All Binary till er alla! Tack för ett fantastiskt 2023, nu samlar vi krafter och ser fram emot ett ännu bättre 2024

DPK2023

DPK2023

Nu är det äntligen dags för DPK2023, Transport All Binary. Välkomna! Vi presentera nyheter för våra systemapplikationer med mera!

IWA3 Ny Design

Nytt Gränssnitt IWA3

Nytt användargränssnitt släppt i IWA3. All Binary har vidareutvecklat och tagit fram ny funktionalitet.

Mobilix

Mobilix uppdateringar för användarupplevelse

Förbättrad användarupplevelse i Mobilix! Förbättrad funktionalitet utifrån våra användares upplevelse av Hållplatsverktyget!

INsight All Binary AllBinary

INsight

INsight – en visuell förståelse av pendlingsmönster & demografi över hela Sverige. En proudkt av All Binary Transport.

Mobilix updatering

Mobilix förbättringar

Förbättrad funktionalitet i användargränssnittet och buggfix för ökad stabiltet i Desktop och Mobilapplikationen Mobilix.