VIU

Revolutionera Bostadsupplevelsen

I dagens snabbt föränderliga värld blir teknologin en alltmer integrerad del av våra liv. Fastighetsmarknaden har inte varit en undantag.

VIU är utvecklad av All Binary, en innovativ produktserie av digitala skärmar.

Revolutionera bostadsupplevelsen för både hyresgäster och fastighetsskötare.
Läs mer på VIUpad.se

Details

7 Aug, 2023

Kategori

Se fler inlägg för
All Binary VIU

VIU

WallPad och den kompletterande produkten WallTag, tillsammans med våra tillhörande administrationsprogram ViuManager och ViuTenant, har potentialen att förändra hyreslivet och skapa ett smartare boendemiljö för alla.

Smarta och användarvänliga Digitala Skärmar

VIU:s digitala skärmar erbjuder ett brett utbud av fördelar för hyresgäster och fastighetsägare.

Dessa skärmar är utformade för att visa boenderegister och information om hyresgästföreningar, vilket underlättar för hyresgästerna att snabbt hitta relevant information om sin bostad och samtidigt känna sig mer engagerade i sin boendemiljö.

Det intuitiva användarvänliga gränssnittet gör det enkelt för alla att använda skärmarna utan några tekniska hinder.

 

WallPad

Ramen går att beställa i olika träslag och färger.

Digitala namnskyltar för
varje lägenhetsdörr

Med komplementet WallTags kan varje lägenhetsdörr utrustas med en digital namnskylt som visar namnen på de boende i respektive lägenhet. Detta är inte bara en elegant och modern lösning, utan också en mycket användbar funktion som underlättar för både hyresgäster och besökare, men framförallt fastighetsskötaren.

Med WallTags spara man på både arbetstid och miljö, eftersom man med adimistrationsprogrammet kan uppdatera rätt dörr med korrekt namn, utan att behöva åka ut till fastigheten.

 

WallTag

ViuTags digital addressskylt, namnskylt, fastighetsskylt

Ramen går att beställa i olika träslag och färger.

Boka DEMO för ViuManager och ViuTenant

Våra affärsutvecklare kan hjälpa dig vidare.
Klicka här för mer information

Se tidigare inlägg för kategorin All Binary

Viu • PropTech Sweden

Del av PropTech finns VIU med som en av utställarna på Nordbygg 2024 där AllBinary kommer att medverka med produktserie för digitala skärmar.

Viu Hemsida

Viu är en produktserie från All Binary och vi har just lanserat en ny design för hemsidan viupad.se som riktar sig till fastighetsbranschen.

God Jul 2023

God Jul, från oss alla på All Binary till er alla! Tack för ett fantastiskt 2023, nu samlar vi krafter och ser fram emot ett ännu bättre 2024

ViuPad får egen hemsida

All Binary Industries lansera en ny hemsida för VIU, som är en plattform för fastighetsbolag. Via skärmar som WallPads och WallTags.

VIU film

Se vår senaste film, som presenterar VIU med Tags och Pads från All Binary! Filmen finns på Engelska till att börja med!