Product Design

Besök hos Västmanland

Äntligen dags för kundbesök!

Västmanland var först ut att få besök, mycket tack vare utrullningen av Mobilix som just nu pågår!

Mobilix logotyp • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary

Kategori

Se fler inlägg för
Transport

Mobilix

MOBILIX

Information och utbildning om programmet stod på agendan samt att följa med medarbetare i verksamheten för att se hur de arbetar med våra systemapplikationer!

Västmanland har sedan tidigare både SOME (Hållplatsverktyg) och Hållplatsanalys. Mobilix kombinera både ärendehanteringssystemet i SOME och urval för analysfunktionaliteten i Hållplatsanalys. Det ger ett mer komplett och kraftfullt verktyg.

 

IWA3

När All Binary ändå var på plats tog vi också tillfället i akt att kika på hur Västmanlands Trafikplanerare använder IWA3 och hur de nya funktionerna för Pendlingsrutor kan kompletteras ytterligare!

IWA3 beskrevs som ett intuitivt program som är lätt att förstå och visuellt kan man får en utmärkt överblick om hur befolkningen både bor och reser! Kul med en så positivt inställning som vi ständigt arbeta vidare på för att få mer funktionalitet. Att ta med oss användarperspektivet är också viktigt för att produktens fortsatta ”roadmap” och utveckling.

 

Västmanland IWA3

Se tidigare inlägg för kategorin Transport

Mobilix_mobilapp_118

Mobilix Mobilapp!

Omskrivning av Mobilix MobilApp blir verklighet! Nu omvandlar utvecklarteamet för AllBinary Transport mobilappen från APK till PWA!

Kollektivtrafikdagen 16:e Maj

Kollektivtrafikdagen den 16:e Maj, så hör gärna av dig eller hälsa på mig om du/ni också ska dit!
AllBinary Transport besöker mässan!

Anslag 2.0

Ett rejält omtag om ANSLAG 2.0 sker just nu! Vi plockat in ny funktionalitet på kunders begäran. En stor systemuppdatering görs av All Binary

Mobilix_mobilapp_118

Mobilix Mobilapp

Mobilix Mobiluppdatering med systemuppdateringar och förbättringar i backend har genomförts av All Binary och levererats till användarna!

God Jul 2023

God Jul, från oss alla på All Binary till er alla! Tack för ett fantastiskt 2023, nu samlar vi krafter och ser fram emot ett ännu bättre 2024

DPK2023

DPK2023

Nu är det äntligen dags för DPK2023, Transport All Binary. Välkomna! Vi presentera nyheter för våra systemapplikationer med mera!

IWA3 Ny Design

Nytt Gränssnitt IWA3

Nytt användargränssnitt släppt i IWA3. All Binary har vidareutvecklat och tagit fram ny funktionalitet.

Mobilix

Mobilix uppdateringar för användarupplevelse

Förbättrad användarupplevelse i Mobilix! Förbättrad funktionalitet utifrån våra användares upplevelse av Hållplatsverktyget!

INsight All Binary AllBinary

INsight

INsight – en visuell förståelse av pendlingsmönster & demografi över hela Sverige. En proudkt av All Binary Transport.

Mobilix updatering

Mobilix förbättringar

Förbättrad funktionalitet i användargränssnittet och buggfix för ökad stabiltet i Desktop och Mobilapplikationen Mobilix.