PRESS RELEASE

KONCERNBILDNING.
Teknikbolaget
All Binary &
IT-Konsultbolaget Malvacom 

Teknikbolaget All Binary och
IT-konsultbolaget Malvacom bildar en ny koncern, med målsättning att skapa ett starkare erbjudande för sina kunder och medarbetare. 

Details

15 Juni, 2022

Kategori

Se fler inlägg för
All Binary

Ett nytt steg för två bolag som är på framfart. Genom koncernbildningen av All Binary och Malvacom kan affärsmässiga synergieffekter tas till vara. Vi ser från dag ett, vilken positiv inverkan det kommer bli, med ett bredare erbjudande, läs mer i vår pressrelease. 

Koncernbildning All Binary Malvacom

Från vänster: Johan Nohave, Tomas Sareklint och Eric AnderbjörkTomas Sareklint, grundare All Binary och styrelseordförande. Tel 0736-65 07 85 eller 
Eric Anderbjörk, VD All Binary. Tel 0706-20 01 07 eller
Johan Nohave, VD Malvacom. Tel 0708 – 57 64 17 eller johan.nohave@malvacom.com

Se tidigare inlägg för kategorin All Binary

Varma Påskhälsningar!

Året har förstås rivstartat & vi har många olika projekt under de tre varumärken som ingår i AllBinary Industries. Viu, Malvacom & Transport!
Mobilix_mobilapp_118

Mobilix Mobilapp!

Omskrivning av Mobilix MobilApp blir verklighet! Nu omvandlar utvecklarteamet för AllBinary Transport mobilappen från APK till PWA!

Viu • PropTech Sweden

Del av PropTech finns VIU med som en av utställarna på Nordbygg 2024 där AllBinary kommer att medverka med produktserie för digitala skärmar.

Kollektivtrafikdagen 16:e Maj

Kollektivtrafikdagen den 16:e Maj, så hör gärna av dig eller hälsa på mig om du/ni också ska dit!
AllBinary Transport besöker mässan!

Anslag 2.0

Ett rejält omtag om ANSLAG 2.0 sker just nu! Vi plockat in ny funktionalitet på kunders begäran. En stor systemuppdatering görs av All Binary

Viu Hemsida

Viu är en produktserie från All Binary och vi har just lanserat en ny design för hemsidan viupad.se som riktar sig till fastighetsbranschen.

God Jul 2023

God Jul, från oss alla på All Binary till er alla! Tack för ett fantastiskt 2023, nu samlar vi krafter och ser fram emot ett ännu bättre 2024

DPK2023

DPK2023

Nu är det äntligen dags för DPK2023, Transport All Binary. Välkomna! Vi presentera nyheter för våra systemapplikationer med mera!

Mobilix

Mobilix uppdateringar för användarupplevelse

Förbättrad användarupplevelse i Mobilix! Förbättrad funktionalitet utifrån våra användares upplevelse av Hållplatsverktyget!

INsight All Binary AllBinary

INsight

INsight – en visuell förståelse av pendlingsmönster & demografi över hela Sverige. En proudkt av All Binary Transport.

Glad Påsk önskar All Binary Industries och här nedan kommer lite status uppdatering för våra olika arbetsområden Viu, Malvacom och Transport.

Viu som är produktserien för våra digitala skärmar mot fastighetsbranschen har nu installerat WallPad i flera fastigheter här på hemmaplan i Karlskrona. Här finns nu kompletteringar med BookingTags och ett större format för 43" skärm!

Vi kommer inom kort att medverka PROPTECHs monter i Nordbyggs Mässa v. 17 mellan 23-26 April. Viu kommer också att synas i andra sammanhang över året som en del av PropTech bland annat i Almedalen och på Business Arena. Läs mer om Viu på https://viupad.se/

Malvacom som tillhandahåller kompletta konsultteam har börjat hänga på i upphandlingsförfarande, men har även stärkt nuvarande kontrakt med “inhouse-team” i sin nuvarande kundbas. https://www.malvacom.com/ Behöver din organisation konsulttjänster eller en projektgrupp att implementera en ny produkt/system eller kommer sätta igång en upphandlingsprocess för externa konsulter, tveka inte att höra av dig eller flagga till mig/oss.

TRANSPORT händer det förstås massor i och här har jag nu varit ute hos flera av er på artighetsbesök, men även länkmöten för att informera om våra större produktsatsningar och nyheter för:

• AllPay (Förmånskort och AllTix - Digitala återförsäljare)

Mobilix - omskrivning av mobilappen

• IWA3 - planering av ytterligare funktionalitet och omtag i roadmap

Anslag 2.0 - omskrivning av systemapplikationen klar inom de närmaste månaderna

ServiceResor utforskaren (NTD)

För egen del kommer jag att närvara på Kollektivtrafikdagen den 16:e Maj, så hör gärna av dig eller hälsa på mig om du/ni också ska dit!
För min del är det första gången jag själv är besökare, så är förstås nyfiken på vad det är för något. https://www.allbinary.se/

Vill du har mer information om någon av ovanstående så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig, så berättar jag gärna mer.

2024 har startat upp och jag springer så snabbt jag bara kan för att hänga med allt roligt som händer!


Ett stort TACK till alla er
Men ingenting av det här skulle vara möjligt att göra om det inte vore för ert eget engagemang, tillmötesgående förhållningssätt och de fina diskussioner för att dels vidareutveckla och göra ständiga förbättringar i de tjänster och systemapplikationer som vi på AllBinary har förtroendet att leverera till er.