CODEJAM UNITY

utan externa krav,
samskapa KREATIVT tillsammans i CODEJAM!

Efter en stor leverans av en helt ny produkt, där hela teamet varit inblandade, genomförde vi nyligen en Code Jam. Hela utvecklingsteamet fick två obokade dagar och helt fria händer att ”leka” fram något utan krav på leverans eller inriktning.

Details

10 Mars, 2022

Kategori

Fler inlägg i denna kategorin.

Efter en brainstorming-session var alla överens om att vi ville bygga ett spel i Unity, något som för alla utom en individ i teamet, var något helt nytt. Ett sätt att utan externa krav gå utanför sin komfortzon och få samskapa något tillsammans.

Den vinnande idén blev ett ”Dungeon Crawler”-spel där huvudkaraktären utforskar grottmiljöer och hanterar olika ”hinder” och motståndare längs vägen. Resultatet blev inte bara ett embryo till ett helt nytt spel (som vi antagligen bygger vidare på vid nästa code jam) utan också en lärdom i hur roligt det är att samskapa något från scratch där alla individer tillför något till helheten. Ett bra sätt att bygga teamkänsla och hämta energi för kommande mer verklighetsnära utvecklingsprojekt.

”Kameran” som följer huvudkaraktären glider längs en virtuell räls för att skapa ett filmiskt intryck.

Karaktären kommer ut ur grottan och attackeras av en arme av fiender

Eldkastare med spridningseffekter när elden träffar motståndaren

Se tidigare inlägg för kategorin All Binary

Varma Påskhälsningar!

Året har förstås rivstartat & vi har många olika projekt under de tre varumärken som ingår i AllBinary Industries. Viu, Malvacom & Transport!

Mobilix_mobilapp_118

Mobilix Mobilapp!

Omskrivning av Mobilix MobilApp blir verklighet! Nu omvandlar utvecklarteamet för AllBinary Transport mobilappen från APK till PWA!

Viu • PropTech Sweden

Del av PropTech finns VIU med som en av utställarna på Nordbygg 2024 där AllBinary kommer att medverka med produktserie för digitala skärmar.

Kollektivtrafikdagen 16:e Maj

Kollektivtrafikdagen den 16:e Maj, så hör gärna av dig eller hälsa på mig om du/ni också ska dit!
AllBinary Transport besöker mässan!

Anslag 2.0

Ett rejält omtag om ANSLAG 2.0 sker just nu! Vi plockat in ny funktionalitet på kunders begäran. En stor systemuppdatering görs av All Binary

Viu Hemsida

Viu är en produktserie från All Binary och vi har just lanserat en ny design för hemsidan viupad.se som riktar sig till fastighetsbranschen.

God Jul 2023

God Jul, från oss alla på All Binary till er alla! Tack för ett fantastiskt 2023, nu samlar vi krafter och ser fram emot ett ännu bättre 2024

DPK2023

DPK2023

Nu är det äntligen dags för DPK2023, Transport All Binary. Välkomna! Vi presentera nyheter för våra systemapplikationer med mera!

Mobilix

Mobilix uppdateringar för användarupplevelse

Förbättrad användarupplevelse i Mobilix! Förbättrad funktionalitet utifrån våra användares upplevelse av Hållplatsverktyget!

INsight All Binary AllBinary

INsight

INsight – en visuell förståelse av pendlingsmönster & demografi över hela Sverige. En proudkt av All Binary Transport.

Glad Påsk önskar All Binary Industries och här nedan kommer lite status uppdatering för våra olika arbetsområden Viu, Malvacom och Transport.

Viu som är produktserien för våra digitala skärmar mot fastighetsbranschen har nu installerat WallPad i flera fastigheter här på hemmaplan i Karlskrona. Här finns nu kompletteringar med BookingTags och ett större format för 43" skärm!

Vi kommer inom kort att medverka PROPTECHs monter i Nordbyggs Mässa v. 17 mellan 23-26 April. Viu kommer också att synas i andra sammanhang över året som en del av PropTech bland annat i Almedalen och på Business Arena. Läs mer om Viu på https://viupad.se/

Malvacom som tillhandahåller kompletta konsultteam har börjat hänga på i upphandlingsförfarande, men har även stärkt nuvarande kontrakt med “inhouse-team” i sin nuvarande kundbas. https://www.malvacom.com/ Behöver din organisation konsulttjänster eller en projektgrupp att implementera en ny produkt/system eller kommer sätta igång en upphandlingsprocess för externa konsulter, tveka inte att höra av dig eller flagga till mig/oss.

TRANSPORT händer det förstås massor i och här har jag nu varit ute hos flera av er på artighetsbesök, men även länkmöten för att informera om våra större produktsatsningar och nyheter för:

• AllPay (Förmånskort och AllTix - Digitala återförsäljare)

Mobilix - omskrivning av mobilappen

• IWA3 - planering av ytterligare funktionalitet och omtag i roadmap

Anslag 2.0 - omskrivning av systemapplikationen klar inom de närmaste månaderna

ServiceResor utforskaren (NTD)

För egen del kommer jag att närvara på Kollektivtrafikdagen den 16:e Maj, så hör gärna av dig eller hälsa på mig om du/ni också ska dit!
För min del är det första gången jag själv är besökare, så är förstås nyfiken på vad det är för något. https://www.allbinary.se/

Vill du har mer information om någon av ovanstående så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig, så berättar jag gärna mer.

2024 har startat upp och jag springer så snabbt jag bara kan för att hänga med allt roligt som händer!


Ett stort TACK till alla er
Men ingenting av det här skulle vara möjligt att göra om det inte vore för ert eget engagemang, tillmötesgående förhållningssätt och de fina diskussioner för att dels vidareutveckla och göra ständiga förbättringar i de tjänster och systemapplikationer som vi på AllBinary har förtroendet att leverera till er.