CODEJAM UNITY

utan externa krav,
samskapa KREATIVT tillsammans i CODEJAM!

Efter en stor leverans av en helt ny produkt, där hela teamet varit inblandade, genomförde vi nyligen en Code Jam. Hela utvecklingsteamet fick två obokade dagar och helt fria händer att ”leka” fram något utan krav på leverans eller inriktning.

Details

10 Mars, 2022

Kategori

Fler inlägg i denna kategorin.

Efter en brainstorming-session var alla överens om att vi ville bygga ett spel i Unity, något som för alla utom en individ i teamet, var något helt nytt. Ett sätt att utan externa krav gå utanför sin komfortzon och få samskapa något tillsammans.

Den vinnande idén blev ett ”Dungeon Crawler”-spel där huvudkaraktären utforskar grottmiljöer och hanterar olika ”hinder” och motståndare längs vägen. Resultatet blev inte bara ett embryo till ett helt nytt spel (som vi antagligen bygger vidare på vid nästa code jam) utan också en lärdom i hur roligt det är att samskapa något från scratch där alla individer tillför något till helheten. Ett bra sätt att bygga teamkänsla och hämta energi för kommande mer verklighetsnära utvecklingsprojekt.

”Kameran” som följer huvudkaraktären glider längs en virtuell räls för att skapa ett filmiskt intryck.

Karaktären kommer ut ur grottan och attackeras av en arme av fiender

Eldkastare med spridningseffekter när elden träffar motståndaren

Se tidigare inlägg för kategorin All Binary

DPK2023

DPK2023

Nu är det äntligen dags för DPK2023, Transport All Binary. Välkomna! Vi presentera nyheter för våra systemapplikationer med mera!

Mobilix

Mobilix uppdateringar för användarupplevelse

Förbättrad användarupplevelse i Mobilix! Förbättrad funktionalitet utifrån våra användares upplevelse av Hållplatsverktyget!

INsight All Binary AllBinary

INsight

INsight – en visuell förståelse av pendlingsmönster & demografi över hela Sverige. En proudkt av All Binary Transport.

INsight ett komplement!

Upptäck mönster och marknadspotential för din målgrupp.Boka demo eller hör av dig till vår affärsutvecklare för mer information.

Digitala skärmar VIU

Produktserien VIU med digitala skärmar för fastighetsbolag och fastighetsförvaltare. All Binary har tagit fram WallPads & WallTags.

Mobilix updatering

Mobilix förbättringar

Förbättrad funktionalitet i användargränssnittet och buggfix för ökad stabiltet i Desktop och Mobilapplikationen Mobilix.

Ny VD pressreleasebild • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary

AllPay Betalväxel & Avstämningsmotor

PRESS RELEASE ALLPAY Betalväxel & Avstämningsmotor med trafikportalNu har vi tagit vår största...

Svensk Kollektivtrafik medlem

Svensk kollektivtrafik har fått en ny medlem. All Binary Transport är numera en associerat medlemskap som leverantör och konsult i branchen.

ViuPad får egen hemsida

All Binary Industries lansera en ny hemsida för VIU, som är en plattform för fastighetsbolag. Via skärmar som WallPads och WallTags.

#DPK2022

DPK2022 presenterar Mobilix Traffic, 30:e November 2022.
Webbinar 13:00-15:00