PRESS RELEASE

All Binary tar nästa steg med hjälp av närproducerad hårdvara och ett ännu starkare team

De senaste åren har varit utmanande för många bolag och branscher. På All Binary valde vi att hårdsatsa på utveckling av flera nya produkter och lösningar och med detta kommer vi ur pandemin starkare än någonsin.

Details

1 Mars, 2022

Kategori

Se fler inlägg för
All Binary

Nu ser vi att denna satsning bär frukt och orderingången ökar med nya kunder inom framförallt våra viktigaste marknader kollektivtrafik, energibolag och fastigheter. Vi har de senaste månaderna utökat med två nya medarbetare och letar nu febrilt efter ännu fler utvecklare och projektledare.

I vår strävan mot att skapa ännu mer hållbara och lokalproducerade hårdvarulösningar har vi tillsammans med Nättleryds snickeri satt upp en gemensam produktionslinje för ramar och fästen till våra digitala interaktiva informationsskärmar. Allt material som används i produktionen är FSC-märkt och kommer huvudsakligen från skogar i Blekinge och Småland. Därmed stödjer vi Blekinges lokala näringsliv med fler arbetstillfällen. Vi planerar att starta ytterligare produktion av en ny display-produkt och undersöker en lämplig plats för detta också i Blekinge.

Vi har även rekryterat vår första externa VD, Eric Anderbjörk.
Eric har tidigare erfarenhet av internationellt ledande befattningar inom affärs- och produktutveckling från bl.a Apple och Nokia. Som en av grundarna till startupbolaget Tmpl kommer han in med värdefull know-how och passar väl in i expansionsfasen vi nu går in i.
För fler frågor vänligen kontakta:

Tomas Sareklint, grundare och styrelseordförande. Tel 0736-65 07 85 eller 
Eric Anderbjörk, VD. Tel 0706-20 01 07 eller 

All Binary är ett Karlskronabaserat teknikutvecklingsbolag grundat 2011 med (idag) 11 medarbetare. Vår mission är att kombinera intelligenta användargränssnitt med hård- och mjukvara för att hjälpa människor använda sig av nya digitala lösningar oavsett bakgrund och kunskapsnivå

Se tidigare inlägg för kategorin All Binary

Varma Påskhälsningar!

Året har förstås rivstartat & vi har många olika projekt under de tre varumärken som ingår i AllBinary Industries. Viu, Malvacom & Transport!

Mobilix_mobilapp_118

Mobilix Mobilapp!

Omskrivning av Mobilix MobilApp blir verklighet! Nu omvandlar utvecklarteamet för AllBinary Transport mobilappen från APK till PWA!

Viu • PropTech Sweden

Del av PropTech finns VIU med som en av utställarna på Nordbygg 2024 där AllBinary kommer att medverka med produktserie för digitala skärmar.

Kollektivtrafikdagen 16:e Maj

Kollektivtrafikdagen den 16:e Maj, så hör gärna av dig eller hälsa på mig om du/ni också ska dit!
AllBinary Transport besöker mässan!

Anslag 2.0

Ett rejält omtag om ANSLAG 2.0 sker just nu! Vi plockat in ny funktionalitet på kunders begäran. En stor systemuppdatering görs av All Binary

Viu Hemsida

Viu är en produktserie från All Binary och vi har just lanserat en ny design för hemsidan viupad.se som riktar sig till fastighetsbranschen.

God Jul 2023

God Jul, från oss alla på All Binary till er alla! Tack för ett fantastiskt 2023, nu samlar vi krafter och ser fram emot ett ännu bättre 2024

DPK2023

DPK2023

Nu är det äntligen dags för DPK2023, Transport All Binary. Välkomna! Vi presentera nyheter för våra systemapplikationer med mera!

Mobilix

Mobilix uppdateringar för användarupplevelse

Förbättrad användarupplevelse i Mobilix! Förbättrad funktionalitet utifrån våra användares upplevelse av Hållplatsverktyget!

INsight All Binary AllBinary

INsight

INsight – en visuell förståelse av pendlingsmönster & demografi över hela Sverige. En proudkt av All Binary Transport.

Glad Påsk önskar All Binary Industries och här nedan kommer lite status uppdatering för våra olika arbetsområden Viu, Malvacom och Transport.

Viu som är produktserien för våra digitala skärmar mot fastighetsbranschen har nu installerat WallPad i flera fastigheter här på hemmaplan i Karlskrona. Här finns nu kompletteringar med BookingTags och ett större format för 43" skärm!

Vi kommer inom kort att medverka PROPTECHs monter i Nordbyggs Mässa v. 17 mellan 23-26 April. Viu kommer också att synas i andra sammanhang över året som en del av PropTech bland annat i Almedalen och på Business Arena. Läs mer om Viu på https://viupad.se/

Malvacom som tillhandahåller kompletta konsultteam har börjat hänga på i upphandlingsförfarande, men har även stärkt nuvarande kontrakt med “inhouse-team” i sin nuvarande kundbas. https://www.malvacom.com/ Behöver din organisation konsulttjänster eller en projektgrupp att implementera en ny produkt/system eller kommer sätta igång en upphandlingsprocess för externa konsulter, tveka inte att höra av dig eller flagga till mig/oss.

TRANSPORT händer det förstås massor i och här har jag nu varit ute hos flera av er på artighetsbesök, men även länkmöten för att informera om våra större produktsatsningar och nyheter för:

• AllPay (Förmånskort och AllTix - Digitala återförsäljare)

Mobilix - omskrivning av mobilappen

• IWA3 - planering av ytterligare funktionalitet och omtag i roadmap

Anslag 2.0 - omskrivning av systemapplikationen klar inom de närmaste månaderna

ServiceResor utforskaren (NTD)

För egen del kommer jag att närvara på Kollektivtrafikdagen den 16:e Maj, så hör gärna av dig eller hälsa på mig om du/ni också ska dit!
För min del är det första gången jag själv är besökare, så är förstås nyfiken på vad det är för något. https://www.allbinary.se/

Vill du har mer information om någon av ovanstående så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig, så berättar jag gärna mer.

2024 har startat upp och jag springer så snabbt jag bara kan för att hänga med allt roligt som händer!


Ett stort TACK till alla er
Men ingenting av det här skulle vara möjligt att göra om det inte vore för ert eget engagemang, tillmötesgående förhållningssätt och de fina diskussioner för att dels vidareutveckla och göra ständiga förbättringar i de tjänster och systemapplikationer som vi på AllBinary har förtroendet att leverera till er.