PRESS RELEASE

All Binary tar nästa steg med hjälp av närproducerad hårdvara och ett ännu starkare team

De senaste åren har varit utmanande för många bolag och branscher. På All Binary valde vi att hårdsatsa på utveckling av flera nya produkter och lösningar och med detta kommer vi ur pandemin starkare än någonsin.

Details

1 Mars, 2022

Kategori

Se fler inlägg för
All Binary

Nu ser vi att denna satsning bär frukt och orderingången ökar med nya kunder inom framförallt våra viktigaste marknader kollektivtrafik, energibolag och fastigheter. Vi har de senaste månaderna utökat med två nya medarbetare och letar nu febrilt efter ännu fler utvecklare och projektledare.

I vår strävan mot att skapa ännu mer hållbara och lokalproducerade hårdvarulösningar har vi tillsammans med Nättleryds snickeri satt upp en gemensam produktionslinje för ramar och fästen till våra digitala interaktiva informationsskärmar. Allt material som används i produktionen är FSC-märkt och kommer huvudsakligen från skogar i Blekinge och Småland. Därmed stödjer vi Blekinges lokala näringsliv med fler arbetstillfällen. Vi planerar att starta ytterligare produktion av en ny display-produkt och undersöker en lämplig plats för detta också i Blekinge.

Vi har även rekryterat vår första externa VD, Eric Anderbjörk.
Eric har tidigare erfarenhet av internationellt ledande befattningar inom affärs- och produktutveckling från bl.a Apple och Nokia. Som en av grundarna till startupbolaget Tmpl kommer han in med värdefull know-how och passar väl in i expansionsfasen vi nu går in i.
För fler frågor vänligen kontakta:

Tomas Sareklint, grundare och styrelseordförande. Tel 0736-65 07 85 eller 
Eric Anderbjörk, VD. Tel 0706-20 01 07 eller 

All Binary är ett Karlskronabaserat teknikutvecklingsbolag grundat 2011 med (idag) 11 medarbetare. Vår mission är att kombinera intelligenta användargränssnitt med hård- och mjukvara för att hjälpa människor använda sig av nya digitala lösningar oavsett bakgrund och kunskapsnivå

Se tidigare inlägg för kategorin All Binary

#DPK2022

DPK2022 presenterar Mobilix Traffic, 30:e November 2022.
Webbinar 13:00-15:00

Koncernbildning All Binary Malvacom

Koncernbildning All Binary & Malvacom

PRESS RELEASEKONCERNBILDNING.Teknikbolaget All Binary & IT-Konsultbolaget...

CodeJam Unity

CodeJam – Ett sätt att utan externa krav gå utanför sin komfortzon och få samskapa något tillsammans.

All Binary kopplar ihop människor och data • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary

Från idé till verklighet

Product DesignFrån idé till whiteboard, prototyp och förändring...Vi gör istället för att...