PRESS RELEASE

All Binary tar nästa steg med hjälp av närproducerad hårdvara och ett ännu starkare team

De senaste åren har varit utmanande för många bolag och branscher. På All Binary valde vi att hårdsatsa på utveckling av flera nya produkter och lösningar och med detta kommer vi ur pandemin starkare än någonsin.

Details

1 Mars, 2022

Kategori

Se fler inlägg för
All Binary

Nu ser vi att denna satsning bär frukt och orderingången ökar med nya kunder inom framförallt våra viktigaste marknader kollektivtrafik, energibolag och fastigheter. Vi har de senaste månaderna utökat med två nya medarbetare och letar nu febrilt efter ännu fler utvecklare och projektledare.

I vår strävan mot att skapa ännu mer hållbara och lokalproducerade hårdvarulösningar har vi tillsammans med Nättleryds snickeri satt upp en gemensam produktionslinje för ramar och fästen till våra digitala interaktiva informationsskärmar. Allt material som används i produktionen är FSC-märkt och kommer huvudsakligen från skogar i Blekinge och Småland. Därmed stödjer vi Blekinges lokala näringsliv med fler arbetstillfällen. Vi planerar att starta ytterligare produktion av en ny display-produkt och undersöker en lämplig plats för detta också i Blekinge.

Vi har även rekryterat vår första externa VD, Eric Anderbjörk.
Eric har tidigare erfarenhet av internationellt ledande befattningar inom affärs- och produktutveckling från bl.a Apple och Nokia. Som en av grundarna till startupbolaget Tmpl kommer han in med värdefull know-how och passar väl in i expansionsfasen vi nu går in i.
För fler frågor vänligen kontakta:

Tomas Sareklint, grundare och styrelseordförande. Tel 0736-65 07 85 eller 
Eric Anderbjörk, VD. Tel 0706-20 01 07 eller 

All Binary är ett Karlskronabaserat teknikutvecklingsbolag grundat 2011 med (idag) 11 medarbetare. Vår mission är att kombinera intelligenta användargränssnitt med hård- och mjukvara för att hjälpa människor använda sig av nya digitala lösningar oavsett bakgrund och kunskapsnivå

Se tidigare inlägg för kategorin All Binary

DPK2023

DPK2023

Nu är det äntligen dags för DPK2023, Transport All Binary. Välkomna! Vi presentera nyheter för våra systemapplikationer med mera!

Mobilix

Mobilix uppdateringar för användarupplevelse

Förbättrad användarupplevelse i Mobilix! Förbättrad funktionalitet utifrån våra användares upplevelse av Hållplatsverktyget!

INsight All Binary AllBinary

INsight

INsight – en visuell förståelse av pendlingsmönster & demografi över hela Sverige. En proudkt av All Binary Transport.

INsight ett komplement!

Upptäck mönster och marknadspotential för din målgrupp.Boka demo eller hör av dig till vår affärsutvecklare för mer information.

Digitala skärmar VIU

Produktserien VIU med digitala skärmar för fastighetsbolag och fastighetsförvaltare. All Binary har tagit fram WallPads & WallTags.

Mobilix updatering

Mobilix förbättringar

Förbättrad funktionalitet i användargränssnittet och buggfix för ökad stabiltet i Desktop och Mobilapplikationen Mobilix.

Ny VD pressreleasebild • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary

AllPay Betalväxel & Avstämningsmotor

PRESS RELEASE ALLPAY Betalväxel & Avstämningsmotor med trafikportalNu har vi tagit vår största...

Svensk Kollektivtrafik medlem

Svensk kollektivtrafik har fått en ny medlem. All Binary Transport är numera en associerat medlemskap som leverantör och konsult i branchen.

ViuPad får egen hemsida

All Binary Industries lansera en ny hemsida för VIU, som är en plattform för fastighetsbolag. Via skärmar som WallPads och WallTags.

#DPK2022

DPK2022 presenterar Mobilix Traffic, 30:e November 2022.
Webbinar 13:00-15:00