PRESS RELEASE

 ALLPAY 

Betalväxel & Avstämningsmotor med trafikportal

Nu har vi tagit vår största affär hittills 💪🙂. 6 län i norra Sverige kommer att använda vår betalplattform AllPay för att kunna fakturera för kollektivtrafikresor.

Details

2023-05-09

AllPay logotyp • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary

Kategori

Se fler inlägg för
All Binary

Karlskronabolaget AllBinary vinner sin största affär någonsin – ordervärde på 15,8 miljoner kronor

Ny VD pressreleasebild • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary

Från vänster: Eric Anderbjörk och Tomas Sareklint

AllBinary, en av Sveriges ledande leverantörer av digitala lösningar för kollektivtrafik, meddelade idag att företaget har vunnit sin största affär någonsin, värd 15,8 miljoner kronor. 

Affären innebär att sex kollektivtrafikbolag i norra Sverige, inklusive Länstrafiken i Västerbotten, Västernorrland, Jämtland-Härjedalen, Norrbotten, Skellefteå samt Luleå, kommer att använda AllBinarys faktureringsplattform AllPay.

AllPay är en plattform som gör det möjligt för kollektivtrafikbolag att utfärda biljetter för skolelever samt fakturera företag och organisationer för resande med kollektivtrafiken. Med denna affär använder nu 10 av Sveriges kollektivtrafikbolag Allbinarys plattform AllPay. 
AllPay ingår som en produkt inom AllBinarys digitala produktportfölj för kollektivtrafiken som gör resandet enklare, effektivare och mer tillgängligt för fler resenärer.

AllPay logotyp • AllBinary • Solution Provider • Systemintegration • All Binary

Eric Anderbjörk, VD för AllBinary, uttalade sig om affären och sa, ”Vi är väldigt stolta och glada att vi nu får ytterligare sex kollektivtrafikbolag som använder vår faktureringsplattform. Förutom att behöva anställa fler medarbetare kan vi också investera i vidareutbildningar och utveckla vår spjutspetskompetens inom digitala kollektivtrafiklösningar. 

Harriet Söder, VD för Länstrafiken i Västerbotten AB och huvudansvarig för upphandlingen uttalade sig också och sa: ”Vi strävar hela tiden efter att utvecklas och förenkla för våra resenärer. Tack vare AllBinarys lösning, som erbjöd den bästa kombinationen av kvalificerade funktioner och pris, kommer vi ha möjlighet att på ett mer effektivt sätt öka kollektivtrafikresandet för skolelever, företag och dess medarbetare i hela Norrland.”

För frågor och kommentarer kontakta:
Eric Anderbjörk, VD, AllBinary på tel 0706-200107
Harriet Söder, Länstrafiken i Västerbotten AB på tel 0706-523924.

Se tidigare inlägg för kategorin All Binary

DPK2023

DPK2023

Nu är det äntligen dags för DPK2023, Transport All Binary. Välkomna! Vi presentera nyheter för våra systemapplikationer med mera!

Mobilix

Mobilix uppdateringar för användarupplevelse

Förbättrad användarupplevelse i Mobilix! Förbättrad funktionalitet utifrån våra användares upplevelse av Hållplatsverktyget!

INsight All Binary AllBinary

INsight

INsight – en visuell förståelse av pendlingsmönster & demografi över hela Sverige. En proudkt av All Binary Transport.

INsight ett komplement!

Upptäck mönster och marknadspotential för din målgrupp.Boka demo eller hör av dig till vår affärsutvecklare för mer information.

Digitala skärmar VIU

Produktserien VIU med digitala skärmar för fastighetsbolag och fastighetsförvaltare. All Binary har tagit fram WallPads & WallTags.

Mobilix updatering

Mobilix förbättringar

Förbättrad funktionalitet i användargränssnittet och buggfix för ökad stabiltet i Desktop och Mobilapplikationen Mobilix.

Svensk Kollektivtrafik medlem

Svensk kollektivtrafik har fått en ny medlem. All Binary Transport är numera en associerat medlemskap som leverantör och konsult i branchen.

ViuPad får egen hemsida

All Binary Industries lansera en ny hemsida för VIU, som är en plattform för fastighetsbolag. Via skärmar som WallPads och WallTags.

#DPK2022

DPK2022 presenterar Mobilix Traffic, 30:e November 2022.
Webbinar 13:00-15:00

Koncernbildning All Binary Malvacom

Koncernbildning All Binary & Malvacom

PRESS RELEASEKONCERNBILDNING.Teknikbolaget All Binary & IT-Konsultbolaget...