Wallpads

WALLPADS

En exklusiv display (interaktiv eller informativ) med miljövänlig närproducerad träram med möjlighet till kundunika förändringar i färg, material och branding. Alla Wallpads är open source, androidbaserade och har NFC-läsare. Den unika träramen produceras i Blekinge med utvalt FSC-märkt trä från skogar i södra Sverige. Till skärmarna kommer ett smidigt CMS-verktyg för att hantera dem. Ändra innehåll och övervaka dem på distans och få automatiska notiser om något inte fungerar. Ramen går att specialanpassa med fräst logga, speciella träsorter och valfri färg i CVS-kulör.

WALLPAD TOUCH

En interaktiv premiumskärm som ofta används i trappuppgångar eller kontorsmiljöer där användaren kan interagera direkt med skärmen för att boka resurser eller rapportera incidenter.

WALLPAD NOTOUCH

En informativ premiumskärm för trappuppgångar, kontor eller utomhus. Låter fastighetsägare dynamiskt styra informationsflödet papperslöst och på avstånd.

PRE-EXCHANGE

Vi erbjuder en pre-exchange-garanti till alla skärmar för att aldrig tappa informationsflöde om en skärm skulle sluta fungera. I det läget skickar vi en ny direkt som kan monteras när den gamla tas ner.

Låter det intressant?

Kontakta oss för för mer information eller möjlighet till demo.

wallpad tenantviu boenderegister