NTD

Ta kontroll över all beställd trafik, enkelt och snabbt

Interaktiv lägesbild

NTD ger snabb, enkel och interaktiv översikt av beställningsstyrd trafik. Systemet är anpassat för verksamheter inom färdtjänst, serviceresor och närtrafik. Information om var fordon befinner sig, dess bokningar och kapacitet finns på ett snabbt och enkelt sätt alltid tillgängligt för alla operatörer direkt i webbläsaren. Googles kartunderlag, satellitfoto och gatuvyer underlättar när man söker adresser eller vägleder förare och resenärer.

Med NTD får operatörer och kundcenter för bokad trafik ett verktyg som på en karta ger en visuell bild i realtid av var alla fordon befinner sig. Förutom kapacitet och bokningar, kan man verktyget leda förare och resenär via kartunderlag, satellitfoto och gatuvyer. Systemet ger möjlighet att filtrera på en vald fordonstyp vilket hjälper till om man snabbt behöver hitta en ett fordon med tex. handikappanpassning i närheten av en adress.

Smartare planering

Vi integrerar NTD för överblick av närtrafik och serviceresor med ert befintliga planeringssystem. Det ger er möjligheten att visa planerad rutt för varje fordon när man klickar på dessa i kartvyn. Verktyget visar även bokade men ej inplanerade resor vilket gör att systemet kan hjälpa till att optimera era bokningar innan de planeras i planeringssystemet.

 

Kartan i vårt system visar alltid var alla fordon befinner sig och vart de är på väg. Operatörer kan med systemet hjälpa förare att hitta till rätt upphämtningsplats.

Operatörer får realtidsinformation om var fordonen befinner sig och dess bokningsinformation som är direkt kopplat mot befintligt bokningssystemen.

Identifiera mönster i hämtning och avlämningsplatser. Överblicka försening- och kapacitetsbegränsningar


Liveinformation om var alla transporter befinner sig.
Information om fordon, dess kapacitet och bokning.
Sökfunktionalitet för att snabbt hitta rätt fordon.
Kartvy med zoomfunktionalitet.
Filtrering på fordonstyp.