Jobba hos oss

Nämen, hej! Letar du efter nya utmaningar? Möjligheter? Svårigheter?

Gud va roligt, för vi har just mängder av problem att lösa!


Senior Systemutvecklare 

Vi letar efter någon som vill komplettera vårt redan seniora utvecklingsteam. Du kommer få en nyckelroll i bolaget. Älskar du att bygga och strukturera eleganta lösningar på knepiga tekniska problem. Du har antagligen flera sidoprojekt i bagaget utöver dina yrkesmässiga erfarenheter för att du inte kan låta bli att bygga saker trots att du är ledig. Du har lång erfarenhet inom exempelvis Go eller Javascript. Du är en fena på Linux, Docker och PostgreSQL och har säkert också jobbat med Kubernetes.

Kombinerat med din gedigna erfarenhet tar du dig an nya problem och är inte rädd för att kavla upp armarna för att dyka ner i svårlösliga problem. Du är nyfiken på nya metoder, teknologier och experimenterar gärna för att hålla dig i ständig utveckling. Tidigare erfarenhet av att driva eget bolag eller jobba i ett startup-team är meriterande.

Känner du igen dig, hör av dig på SWutvecklare@allbinary.se 

 

Planerare med ena foten i programmering

Är din dolda superkraft planering? Vi hoppas hitta dig som har rejäl erfarenhet av programmering men kommit på att planering och kommunikation är ju det bästa som finns! Du har guldmedalj i planering och med dina kunskaper i programmering kan du lätt hjälpa vårt team att utvecklas. Du är en haj med lasersikte som ser varje detalj som viktig och bländar oss med din briljans.

LEAN och SCRUM är tatuerade bredvid din mammas namn och du har glömt mer än de flesta vet om kommunikation.

Du når oss lättast; planmaster@allbinary.se

 

Servicetekniker inom IOT

Brukar du få lösa tekniska problem för både grannen och kollegan? Vi söker dig som vill lära dig bland annat att konfigurera sensorer men även hjälpa våra kunder när de stött på problem.

Du når oss lättast; brydport@allbinary.se