Jobba hos oss

Nämen, hej! Letar du efter nya utmaningar? Möjligheter? Svårigheter?

Gud va roligt, för vi har just mängder av problem att lösa!

Planerare med ena foten i programmering

Är din dolda superkraft planering? Vi hoppas hitta dig som har rejäl erfarenhet av programmering men kommit på att planering och kommunikation är ju det bästa som finns! Du har guldmedalj i planering och med dina kunskaper i programmering kan du lätt hjälpa vårt team att utvecklas. Du är en haj med lasersikte som ser varje detalj som viktig och bländar oss med din briljans.

LEAN och SCRUM är tatuerade bredvid din mammas namn och du har glömt mer än de flesta vet om kommunikation.

Du når oss lättast; planmaster@allbinary.se

 

Servicetekniker inom IOT

Brukar du få lösa tekniska problem för både grannen och kollegan? Vi söker dig som vill lära dig bland annat att konfigurera sensorer men även hjälpa våra kunder när de stött på problem.

Du når oss lättast; brydport@allbinary.se

 

Senior Mjukvaruutvecklare 

Vi hoppas finna dig med passion (besatthet) för elegant programmering.

Du jobbar, äter, drömmer och lever kod, inte för att du måste utan för att det är ju bara så roligt! De är ju sant att man inte jobbar en enda dag i livet när man gör det man älskar.

Vi tror du har mängder av erfarenhet som gör dig till en fena på programmering till exempel inom Go och JavaScript m.fl. Du har guldstjärna i Linux (Linus Torvalds är din husgud). Docker och PostgreSQL är din bitch och har du Kubernetes logga på din tisha är du redan en del av vårt team i själ och hjärta.

Du vet att det viktigaste är inte att veta utan att hela tiden lära sig, att låta nyfikenhet leda dig framåt mot nya äventyr och erfarenheter.

Du når oss lättast; cleancode@allbinary.se