All Binary tecknar partneravtal med Blink Services

All Binary inkluderades i samband med Smart City Conference i slutet av september som officiell partner till Blink Services. Vi ser fram emot att kunna skapa värdefulla gemensamma erbjudanden med Blink för att driva utvecklingen av den smarta staden i Sverige.

Datum

24/09/2018

Kategori

Internet of Everything

I samband med vårt deltagande på Smart City Conference i Göteborg 20-21 september  blev det klart att vi nu är officiell partner till Blink Services, vilket vi är glada för. Blink Services driver på utvecklingen av den smarta staden i Sverige och vi ser fram emot att göra flera gemensamma projekt framöver.

”Blink investerar och satsar verkligen för att den smarta staden ska kunna hända på riktigt. Det innebär att de svenska städerna kan ligga i framkant vad gäller nya typer av IoT-lösningar. Sensorerna blir allt billigare och invånare och anställda är digitalt mogna, men det som tidigare saknats har varit nätverket att skicka sensordata med bra räckvidd, låg kostnad och låg strömförbrukning. Vi är stolta att få bidra till denna revolution”

Tomas Sareklint

Blink Services är ett privat spännande alternativ till Stadshubbsalliansen som vi sedan tidigare samarbetar med. Att jobba med Blink Services är ett väldigt snabbt sätt för en stad att få igång ett sensornät baserat på tekniken LoRa-WAN. För oss blir partnerskapet ett kvitto på att det vi gör ligger väl i linje med vad Sveriges smarta städer behöver.